Alles in 1 postcodecheck

Categorie: Ads

Afgelopen jaren is er super veel veranderd op gebied van internet, bellen en TV.

Verschuiving vind onder andere plaats op basis van consumentenbehoefte. Iedere doelgroep heeft andere wensen, en providers spelen daarop in met nieuwe paketten. Vooral is er in toenemende mate behoefte aan sneller internet.

Dit is te verklaren aan veranderde wensen en maatschappelijke ontwikkelingen:

 • De consument wil in toenemende mate flexibiliteit. Bijvoorbeeld on-demand TV kunnen kijken; dus op een moment dat het uitkomt. Interactieve TV en video diensten deden afgelopen jaren hun intrede.
 • Consumenten hebben steeds meer apparaten die op internet zijn aangesloten. Niet alleen de computer, maar ook TV, iPad en mobiele telefoons. Dit vraagt om meer bandbreedte. Diensten worden vaak gecombineerd aangeboden binnen een alles in een pakket.
 • Steeds meer mensen werken thuis en dat wordt in de toekomst alleen maar meer. Een goede verbinding moet continue en stabiel beschikbaar zijn.
 • glasvezel internet

  Daarnaast is de concurrentie tussen providers toegenomen door technologische ontwikkelingen.

  Voorbeelden:

  • Het kabelnetwerk is opengestgeld voor alle providers.
  • Verschillende providers zijn gaan investeren in glasvezelnetwerken. In steeds meer postcode gebieden is inmiddels glasvezel beschikbaar.

  Verwachting is dat er een toename aan providers zal zijn de komende jaren. Gunstig van consumenten, maar ook belangrijk scherp te blijven op ontstane prijsverschillen. Als je al lang hetzelfde pakket hebt of onlangs verhuisd bent loont het de moeite te onderzoeken wat er bij jou in de buurt beschikbaar is. Het handigste doe je dit via een alles in 1 postcodecheck; gezien het aanbod lokaal kan verschillen. (weet je alleen het adres zoek dan hier de bijbehorende postcode)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  2 × vijf =