Oude mobiel verkopen

Categorie: Overige

Bijna iedereen in Nederland heeft ergens nog een oude mobiel in huis liggen. Jammer genoeg wordt er niets meer mee gedaan. Terwijl de mobiel weg ligt te stoffen in een kelder kan het ook hergebruikt worden. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Mobieltjes die niet meer gebruikt kunnen worden kunnen verkocht worden, ook al denk je dat het toestel niets meer waard is. Zo kan iedereen geld besparen door een oude mobiel te verkopen. Het is ook nog eens erg eenvoudig om het toestel in te leveren.

Inleveren bij een recycling bedrijf

Door de oude mobiel in te leveren bij een recycling bedrijf ontvang je er nog een leuk bedrag voor. Oude toestellen kunnen door deze bedrijven hergebruikt worden. Een functionerende mobiele telefoon kan verkocht worden in een derde wereld land maar ook in Nederland als het een relatief nieuw model is. Een mobiel toestel die onbeschadigd is en volledig werkend levert de grootste betaling op. Bezoek de website van het recycling bedrijf om erachter te komen hoeveel je oude mobiel nog waard is. De recycling bedrijven kun je hier vinden. Je ziet dan direct hoeveel het recycling bedrijf voor je oude mobiel over heeft. Als je tevreden bent met dit bedrag dan vul je de gegevens in en krijg je een envelop thuisgestuurd die je terug kunt sturen. Het is ook mogelijk dat je per e-mail een bon ontvangt. Deze kun je uitprinten en op een doos plakken waarin de mobiel verzonden wordt.

Versturen per post

De oude mobiel kan per post naar het recycling bedrijf opgestuurd worden. Je ontvangt een bevestiging wanneer de gsm toestel bij het recycling bedrijf gearriveerd is. Het recycling bedrijf gaat hierna de mobiel grondig controleren. Op deze manier wordt bijvoorbeeld de conditie van de mobiel gekeurd. Na de toetsing ontvang je een e-mail. De betaling wordt vervolgens binnen enkele dagen betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 + 1 =