Kortingscodes

Categorie: Overige

In kranten of folders zie je het wel eens voorbij komen: kortingsbonnen. Online heb je iets soortgelijks; namelijk kortingscodes.

Wat zijn kortingcodes?

Een kortingscode is een unieke code die je tijdens het aankoopproces kan invoeren, bijvoorbeeld bij het afrekenen). De code resulteert meestal in een korting, maar ook gratis verzending of een gratis product behoren tot de mogelijkheden.

Kortingscodes worden vaak weggegeven bij speciale gelegenheden. Denk aan: kerst, valentijnsdag of pasen. Het is wel zo dat de meeste codes maar een beperkte geldigheid hebben; wacht dus niet te lang met je aankoop, anders loop je misschien een mooie aanbieding mis.

Omdat een kortingscode een zekere exclusiviteit heeft geeft deze vaak meer voordeel dan een reguliere aanbieding. Voordelig online shoppen dus bij jou favoriete webwinkel.

Waar kun je kortingscodes vinden?

Vaak worden kortingscodes ge-post op facebook of twitter; hier bevinden zich de echte fans van een bedrijf of website. Overigens is het zo dat kortingscode vrij/gratis door iedereen te gebruiken zijn. Social media volgen is dus een goede methode om kortingscodes te krijgen.

Een andere methode is het doen van aanbiedingen via email. Dit kan zijn algemeen via een nieuwsbrief, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke aanbieding na een aankoop. Trouwe klanten kunnen bijvoorbeeld beloond worden met korting op een volgende aankoop.

In mindere mate worden kortingscodes gepubliceerd via traditionele/gedrukte media.

Heb je nu geen geen zin om actief allerlei bedrijven/pages te gaan volgen? Dan kan een website als kortingscodes.com erg handig zijn. Hier vind je super veel kortingscodes, waarbij je kan sorteren per productcategorie of bedrijf. Voorbeelden zijn hotelovernachtingen, vakanties, kleding of schoenen. In feite doet zo’n website al het werk voor je; namelijk heb web afspeuren naar interessante aanbiedingen. Door je aan te melden voor hun nieuwsbrief ontvang je nieuwe kortingsacties automatisch in je mail. Ideaal, want zo hoef je je niet meer aan te melden voor nieuwsbrieven van allerlei afzonderlijke bedrijven.

Conclusie

Wil je een keer iets via internet bestellen? Kijk dan niet alleen naar de standaard aanbiedingen of op vergelijkingssites, maar ook op sites met kortingcodes. Scheelt vaak flink, dus eenvoudig geld besparen. Bij wat duurdere aankopen loopt het voordeel al snel op tot enkele tientjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 + zeven =