Reclame op je auto

Categorie: Vervoer

Deze tip is niet zozeer een besparing, maar wel een manier om geld te verdien met een auto die je toch al hebt staan. Indirect kun je zo dus de kosten van je auto drukken.

Heb je de beschikking over een eigen auto? Dan zou je allicht eens kunnen kijken naar de mogelijkheden om deze te bestickeren met reclame. Iedere dag dat je naar je werk rijdt zien honderden mensen jou auto rijden; in feite ben je een soort rijdende reclamezuil. Interessant dus voor adverteerders. Mits je auto natuurlijk schoon is en in nette staat. Geen bedrijf zet graag zijn logo op een vieze oude roestbak.

De vergoedingen voor het plaatsen van reclame kunnen lopen van enkele tientjes tot soms wel 200 euro per maand. Dit hangt bijvoorbeeld samen met de hoeveelheid stickers op je auto, de afmeting en de locatie daarvan. Stickers kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden op je voor- of achterbumper of zijdeur. Andere punten die van belang kunnen zijn zijn het aantal kilometers dat je rijdt, de route die je het meest pakt of de locatie waar je parkeert. Voor een dagelijks ritje door een rustig/dunbevolkt gebied zal logischerwijs weinig animo zijn. Vergelijkbaar met een krant zonder lezers.

Uiteindelijk hangt je advertentie inkomen natuurlijk af van de frequentie en duur van campagnes. Je moet maar net een beetje geluk hebben dat een adverteerder jou auto uitkiest. Inschrijven is dus niet altijd garantie op inkomsten. Zie het vooral als een mooi extratje; altijd mooi meegnomen.

Deze tip delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

tien + 1 =