Onkruid weg!

Categorie: Tuin

Ben je het ook zo zat dat telkens maar weeronkruid terugkomt in het terras of waar dan ook. Koop geen duur gif of biologische spullen, maar hou het bij grootmoeders tip: schoonmaakazijn.

Schoonmaakazijn heb je al voor nog geen 30 cent per liter! Let op; het moet echt het schoonmaak type azijn zijn. Wanneer je hier eenmaal mee in de slag gaat kun je het spul verdunnen met water en met de gieter verspreiden of voor een fijner effect kan het met een onkruidsproeier. Dit is een tankje met slang en spuitstuk eraan gekoppeld waarmee het gif meer verneveld en dus ook beter verspreid wordt. Wanneer je de schoonmaakazijn op de tegel komt, kan het witte plekken veroorzaken. Geen nood, na de eerste regenbui zijn deze weer verdwenen.

Deze tip delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

3 thoughts on “Onkruid weg!

 1. Ria

  Ja deze ken ik! Dit is grootmoeders tip! Errug handig hoor!

  Reply
 2. Harry

  Een hele tijd terug flink wat schoonmaakazijn op het terras gegooid. Zeker 2 jaar nauwelijks last meer van onkruid. Werkt super!

  Reply
 3. Dafne

  Ik vind het nooit zo erg om het gewoon wat vaker met de hand te doen. Lekker in de zon; ontspannend toch? Zo kost het bovendien helemaal niks. Volgens mij heb je voor een groot terras best wel wat liter schoonmaakazijn nodig.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

zes − vier =