Goedkoop overnachten

Categorie: Vakantie

Op internet kun je via couchsurfing een gratis slaapplaats regelen. Leden kunnen aan elkaar vragen of er een plekje beschikbaar is. Het belangrijkste is het sociale aspect; gastvrijheid en nieuwe mensen leren kennen. Deze online community telt inmiddels miljoenen leden. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden hoef je echt niet altijd op de bank te slapen. Een slaapplaats kan van alles zijn: een eigen kamer, stukje gras om je tent neer te zetten of een luchtbed op de grond. Leden kunnen dit in hun profiel aangeven.

Daarnaast zijn er ook sites waar je tegen een vergoeding bij particulieren kan overnachten. Dit is vaak goedkoper dan een hotel. Een voorbeeld is airbnb; een soort marktplaats voor privé accommodaties. Je kunt er complete appartementen huren, maar ook losse kamers.

Tot slot zou je eens een kijkje kunnen nemen op een website als vakantieveilingen. Je kunt daar bieden op allerlei mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld: hotelovernachtingen, arrangementen of vakanties. Je bepaald zelf hoeveel je biedt; de hoogste bieder wint zodra de tijd van de veiling is afgelopen.

Deze tip delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

2 thoughts on “Goedkoop overnachten

  1. Tim

    Zou toch niet zo snel vreemden in mn huis willen. Moet je toch een flinke dosis vertrouwen voor hebben.

    Reply
  2. Erik van Beek

    Ach een leuke dame die komt logeren heb ik niet echt een probleem mee hoor 😉

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negen =