Bespaar op merkkleding

Categorie: Kleding

Veel mensen voelen zich zelfverzekerd door het dragen van merkkleding. Maar is die dure broek het echt waard?

Als je dan toch geld wilt uitgeven aan merkkleding, doe het dan verstandig. Koop mooie basics van goede merken in tijdens de opruiming. Tijdloze items die het jaar erna ook weer gedragen kunnen worden. Let ook op de kwaliteit van het kledingstuk. Merkkleding wordt natuurlijk aantrekkelijker om te kopen als het slijtvaster is en de kleuren lang mooi blijven. Met mooie basics kun je eindeloos combineren.

Koop in ieder geval geen items waar je snel op uitgekeken raakt; bijvoorbeeld kleding met een heel specifiek design, materiaal, kleur of opdruk. Dit is erg zonde van je geld! Tenzij het je uiteraard weinig boeit om in de mode van vorig jaar rond te lopen. Heb je toch een keer een kledingstuk waar je vanaf wil? Er bestaan speciale winkels die 2e-hands merkkleding inkopen en ook op marktplaats kun je er vaak nog een leuk bedrag voor vangen.

Koop ondergoed en sokken ten slotte gewoon op de markt of bij één van de goedkope textiel warenhuizen. Die sokken of ondergoed ziet toch niemand!

Deze tip delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

One thought on “Bespaar op merkkleding

  1. Bart

    Het erge is nog dat kinderen soms ook in de meest dure kleren rondlopen. Moeten ze uiteraard zuinig op zijn; vooral niet te lomp spelen. Soms krijg je ook zoiets als; de ene krijgt dat ook, dus dat wil ik ook. Op wat latere leeftijd kun je natuurlijk gewoon een vast bedrag aan kleedgeld geven. Willen ze iets duurs? Zelf voor werken!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =